Filtrar per

Marques

Mascara

Mascara

Hi ha 20 productes.

Showing 1-12 of 20 item(s)

Filtres actius

Megavolumen look manga

Kawaii, paraula d'origen japonès significa "bonica" "valenta" "tan bonic". Més que un simple adjectiu Kawaii és un veritable corrent cultural amb una influència que ja no es limita als països asiàtics! L'Oréal ha llançat a Europa el primer producte d'aquesta tendència. Volum Mascara Mega Manga juvenil, per esdevenir una veritable nina de Kawaii!

False Lash Superstar

Un resultat mai aconseguit amb una màscara clàssica.Les pestanyes són super cobertes, super estirades, super arquejades.Les pestanyes s'estenen i es despleguen com sempre.Atreveix-te a mirar les pestañas de superestrella.

Máscara Volumen Millón

• Raspall elastòmer "Millionizer" + netejador sense sobrecàrrega• Formulació de volumització• Definició volum +: com multiplicat, pestanyes 3x més gruixudes. Paquets zero.

Cil Architecte 4D

• Raspall arquitectònic multifacètic.• Amb fibres texturades 4D.• Efecte de pestanyes falses en 4 dimensions: teixit, allargament, desplegament i arrissat.

So Couture

El seu raspall flexible s'adapta de forma natural a les pestanyes aportant-los un extra de volum. Amb un escorredor ultrapreciso, no deixa grumolls Look Alta Costura, un milió de pestanyes. Un traç mil·limètric que no deixa grumolls ni endureix les pestanyes.

Volume Millions Feline

Assumeix les mirades més penetrants: una corba definida, un volum intens i una definició sempre perfecta de les pestanyes.NOVA FORMULA AMB PIGMENTS NEGRES GLOSSYEnriquit amb pigments negres brillants, la seva fórmula delicadament recobra les pestanyes amb una textura suau i sedosa, un intens acabat negre i feroç i brillant. Sense efecte de cartró i sense...

Volume Millions Fatale

VOLUM Indecent, NOU arma de seducció •NOVA FÓRMULA NEGRE Enriquida de cera, els seus abrics  fa que cada pestanya amb  una intensa textura i acabat sensual, magnètic negre de fum. Sense efecte de cartró i allarga i separa la corba fatal.